Divi websites en visuals

Omdat je een opvallende website nodig hebt die flexibel, gebruiksvriendelijk en toekomst proof is.

Divi is een populair WordPress thema waarmee je pagina’s maakt met bouwstenen.

Divi op maat

Nieuwe Divi website

Een website met een uniek ontwerp, gemaakt voor jouw klanten. Vanaf 850 euro exclusief btw.

Visuals

Beelden die jouw bedrijf smoel geven. O.a. logo’s, iconen, achtergronden, illustraties voor blogs en social media, favicons, dividers, visitekaartjes, flyers.

Divi ondersteuning

Zelf leren? Ik geef je Divi les.
Uitbesteden? Ik maak je website weer netjes en up-to-date.

Hiervoor moet je echt bij mij zijn

Ik denk met je mee

Ik heb geen standaard oplossingen, omdat jouw website bij jouw bedrijf moet aansluiten. En jouw bedrijf is ook uniek. Bij het maken of aanpassen van een site, denk ik altijd aan wat jouw bedrijf wil uitstralen en communiceren.

Ik ben Divi expert

Niet alleen werk ik dagelijks met Divi, ik gebruik  het ook voor mijn eigen websites. Ik volg de ontwikkelingen van Elegant Themes, de makers van Divi. En ik blog erover. Omdat ik dagelijks met Divi werk, kan ik in korte tijd een pagina bouwen.

Ik maak je website opvallend uniek met visuals

Met alleen Divi blokken bouwen heb je nog geen website. Een goed ontwerp met een doordachte route is onmisbaar. Ik kan je site laten uitblinken met eigen visuals. Denk aan illustraties, achtergronden, buttons, logo afgeleiden, animaties, enz.

Ik maak handleidingen op maat

Er is heel veel documentatie over Divi, super handig. Maar toch is elke website anders. Voor de typische dingen maak ik altijd een online document met screen shots en uitleg.

Ik ben Divi fan

Ik heb geen aandelen in Divi. Nee, ik ben echt enthousiast over WordPress theme Divi en raad het mijn klanten graag aan. Ik zie namelijk dat mijn klanten na het bouwen van hun website, gemakkelijk zelf pagina’s kunnen aanpassen.

Ook na de opdracht kun je me mailen

Na het opleveren van een website kom ik vaak nog een keer langs voor overdracht of ik maak een uitgebreide handleiding op maat. En toch heb je waarschijnlijk na een poosje nog vragen. Dan weet je me te vinden :-).