Divi website laten maken

Jouw website gaat uitstralen waar je bedrijf voor staat.

Ik ben niet tante Til van de familie Knots, die een kloddertje roze hier en een kloddertje roze daar op haar canvas smeert. Als ik een nieuwe website maak, zit er een sterk verhaal achter het ontwerp, jouw verhaal. Daarom begin ik altijd met een uitgebreide brainstorm sessie, waarin ik veel vragen stel over jouw drijfveren en doelen, je ideale klant en wat jou onderscheidt van concurrenten. De uitkomsten vertaal ik naar een ontwerp. Beelden, kleuren, typografie, witruimte, layout en inhoud dragen allemaal bij aan het verhaal dat jij met je website wilt vertellen.

 

WerkwijzeIntakeformulier

Divi website laten maken

Jouw website gaat uitstralen waar je bedrijf voor staat.

Ik ben niet tante Til van de familie Knots, die een kloddertje roze hier en een kloddertje roze daar op haar canvas smeert. Als ik een nieuwe website maak, zit er een sterk verhaal achter het ontwerp, jouw verhaal. Daarom begin ik altijd met een uitgebreide brainstorm sessie, waarin ik veel vragen stel over jouw drijfveren en doelen, je ideale klant en wat jou onderscheidt van concurrenten. De uitkomsten vertaal ik naar een ontwerp. Beelden, kleuren, typografie, witruimte, layout en inhoud dragen allemaal bij aan het verhaal dat jij met je website wilt vertellen.

 

WerkwijzeIntakeformulier

Werkwijze

Intake

Eerst vul je het intakeformulier in. Dat helpt je om nog beter te weten wat er op je website moet komen te staan en hoe. En het helpt mij om inzicht te krijgen of en hoe ik je kan helpen.

Eerste contact

We bellen elkaar om te kijken of we elkaar begrijpen en zo ja, dan maken we een afspraak voor een brainstorm.

Brainstorm

Op basis van het intakeformulier gaan we verder brainstormen over jouw bedrijf. Ik gebruik grote vellen papier, stiften, potloden, enz. om vrij te blijven denken (en ons niet meteen te laden leiden door andere websites). Resultaat: inzicht in de boodschap van je bedrijf, een structuur van de website en input voor een passende uitstraling.

Ik werk vanuit Utrecht. Mocht afstand een probleem zijn, dan kunnen we de brainstorm ook via Skype of telefonisch doen (maar dan zonder papier en stiften).

De brainstorm is onderdeel van het ontwerpproces en geeft waardevolle inzichten. Daarom breng ik – als we na het uitbrengen van de offerte niet samen verder gaan – de gemaakte uren in rekening. (Meestal 1,5 uur à 67 euro ex btw).

Offerte en prijsvoorbeelden

We hebben nu een goede indruk van wat er gemaakt moet worden. We hebben afgesproken wat Divisuals doet en wat jij doet / jullie doen. Ik stuur een offerte en ontvang graag een bevestiging, zodat we van start kunnen gaan.

Prijsvoorbeelden:

  • Een website met uitgebreide brainstormsessie en feedbackmomenten, nieuw ontwerp, home page, aanbodpagina’s, over mij en contactpagina, met formulieren: 1050 euro exclusief btw.
  • Een projectsite in de vorm van een one-pager of een landingspagina met opvallende stijl, goede structuur en call-to-actions kost ongeveer 450 euro exclusief btw.
  • Voor eenvoudige visuals zoals iconen in huisstijl, visual notes, aangepast logo vraag ik ongeveer 35 euro ex btw per stuk.

Installatie

Ik maak een testomgeving indien nodig en installeer WordPress en Divi.

Ontwerp

Ik ontwerp een home page in een stijl die uitstraalt waar je bedrijf voor staat. Het ontwerp is een verzameling van lettertypes, ruimte, kleuren, stijlelementen en lay-out. Ik maak ook een andere pagina die als basis kan dienen voor de overige pagina’s. Soms maak ik ook een template voor blogs en / of projecten.

Eerste feedbackronde

Je mag naar mijn ontwerp kijken en zeggen wat je ervan vindt.

Bouw

Ik pas het ontwerp aan naar aanleiding van de feedback en bouw daarna de overige pagina’s. Daarvoor heb ik wel teksten en eventueel foto’s, filmpjes, adressen, social accounts etc. nodig. Als het schrijven niet lukt kan ik je in contact brengen met ervaren schrijvers. Ook heb ik fotografen in mijn netwerk.

Tweede feedbackronde

De website is nu bijna klaar. Tijd om nog een keer grondig te kijken en feedback te geven.

Aanpassingen

Dan zet ik de puntjes op de i en doorloop alle pagina’s ook op mobiel en tablet. Indien nodig verhuis ik de website naar jouw domein.

Overdracht

Je wilt waarschijnlijk zelf de website onderhouden en aanpassen. Tijdens de overdracht leg ik uit hoe je pagina’s in Divi aanpast. Dit kan ook in de vorm van een handleiding op maat.

Nazorg

Ik verdwijn niet meteen uit beeld. Voor vragen weet je me te vinden.

Intakeformulier

Welke pagina's zou je willen maken?

Welke elementen wil je op je website plaatsen? Bedenk wat je met elk element wilt bereiken.