Divi website laten maken

Jouw website gaat uitstralen waar je bedrijf voor staat.

Elke klant is anders en elke website is anders. Ik heb dus niet een vast protocol hoe een website tot stand komt. Met startende ondernemers is het soms een zoektocht naar een passende uitstraling in beeld en tekst. Met een remake van een bestaande website gaat het vaak om het verhaal goed vertellen in een logische structuur. In alle gevallen zal ik vragen voor WIE de website bedoeld is en daarna gaan we vooral kijken vanuit de ogen van die doelgroep(en).

 

Veel gestelde vragenContactformulier

Divi website laten maken

Jouw website gaat uitstralen waar je bedrijf voor staat.

Elke klant is anders en elke website is anders. Ik heb dus niet een vast protocol hoe een website tot stand komt. Met startende ondernemers is het soms een zoektocht naar een passende uitstraling in beeld en tekst. Met een remake van een bestaande website gaat het vaak om het verhaal goed vertellen in een logische structuur. In alle gevallen zal ik vragen voor WIE de website bedoeld is en daarna gaan we vooral kijken vanuit de ogen van die doelgroep(en).

 

Veel gestelde vragenContactformulier

Soorten websites

Hierboven zie je voorbeelden van websites die ik gemaakt heb. Ze verschillen veel van elkaar qua stijl, inhoud, omvang en functie. Ik kan helpen met het vinden van een passende vorm, die afhankelijk is van de fase waarin je bedrijf zich bevindt en het doel dat een website of -pagina heeft. In mijn portfolio vind je voorbeelden van:

 • one page website,
 • landingspagina,
 • brochure website (website als een uitgebreid visitekaartje of flyer),
 • uitgebreide of informatieve website,
 • tweetalige website,
 • minimalistische website (weinig tekst, veel ruimte)
 • portfolio website,
 • webshop.

Veel gestelde vragen

Wat is er nodig voordat een website gebouwd kan worden?

Je hebt een domein nodig, bijvoorbeeld ‘www.gavewebsite.nl’. Die kun je aanvragen bij een hosting provider. Daar kun je dan ook een abonnement afsluiten voor het plaatsen en beheren van de website. Het is fijn als er WordPress hosting met backups wordt aangeboden, maar niet strikt noodzakelijk. Bij dit hosting abonnement krijg je ook ruimte voor e-mail. Je kunt dan e-mailadressen aanmaken onder de naam van je domein, bijvoorbeeld info@gavewebsite.nl.

Wat zet ik op mijn website? Hoe pak ik dat aan?

In mijn intakeformulier staan handige vragen die helpen om tot een eerste opzet te komen. Denk erover na, overleg met collega’s of vul het formulier in, zodat ik er met jou over kan praten.

Wat kost een Divi website bij Divisuals?

Prijsvoorbeelden:

 • Een website op basis van een bestaand ontwerp nabouwen: 350 euro voor de basis opzet (huisstijl, header, footer, templates, home page en een andere pagina, feedbackronde, migratie naar live domein). 45 euro per extra pagina, mits aangeleverde content. Alle pagina’s worden netjes opgebouwd in blokken met ‘schone’ tekst (zonder oude html), juiste lettertype, kopjes, foto’s en uitlijning. Ook doe ik aanpassingen voor mobiele schermen. Voor plain tekst pagina’s, bijv. blogs die niet zijn opgemaakt, overleggen we over de prijs.
 • Een website basis met nieuw ontwerp op basis van bestaande huisstijl en intakegesprek: 450 euro voor een home page en een volgpagina met verschillende layout mogelijkheden als voorbeeld, Divi configuratie met eigen kleuren, lettertypes en andere stijlelementen. Daarna kun je desgewenst zelf verder bouwen of mij de website laten vullen.
 • Een complete website met nieuw ontwerp: met uitgebreide brainstormsessie en feedbackmomenten, nieuw ontwerp, home page, aanbodpagina’s, over mij en contactpagina, met formulieren, vanaf 850 euro.
 • Een projectsite (apart domein met WordPress installatie) in de vorm van een one-pager of een landingspagina met opvallend design, goede structuur en call-to-actions vanaf 350 euro.
 • Voor eenvoudige visuals zoals iconen in huisstijl, visual notes, aangepast logo vraag ik ongeveer 35 euro.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.

Moet ik Divi kopen?

Nee, als ik de website installeer, zet ik er Divi op onder mijn licentie. Daar heb je verder geen kosten aan.

Kan ik mijn website zelf aanpassen?

Jazeker, dat is wel de bedoeling. Er zijn uitstekende instructiefilmpjes gemaakt door de makers van Divi en ik kan je Divi les geven, op maat, tegen mijn uurtarief van 60 euro per uur ex btw.

Is onderhouden van een website toch te technisch voor je of besteed je je tijd liever aan kernactiviteiten van je bedrijf, dan help ik je graag met de verdere ontwikkeling van de website. Ik werk met strippenkaarten of facturatie per klus.

Brainstorm hulpje

In mijn intakeformulier staan handige vragen die helpen om tot een eerste opzet te komen. Denk erover na, overleg met collega’s of vul het formulier in, zodat ik er met jou over kan praten.

Intakeformulier

Welke pagina's zou je willen maken?

Welke elementen wil je op je website plaatsen? Bedenk wat je met elk element wilt bereiken.