Als je ondersteuning zoekt bij onderhoud en aanpassingen van je Divi website of als je zelf met Divi wilt leren werken.

Samenwerken levert een beter resultaat op

Je steekt veel energie in je bedrijf en wilt het liefst doen waar jij goed in bent. Logisch dat je dan niet altijd zin of tijd hebt om je website op orde te houden. Toch is je website wel jouw etalage. Laat websites nou mijn core business zijn! Met een beetje Divi hulp lukt het wel om je website up-to-date te houden.

Ik als Divi webdesigner kan je werk uit handen nemen of ik kan je leren hoe je zelf gemakkelijk en snel je Divi website aanpast.

Hiermee kan ik je helpen

Netjes maken

Door de tijd heen heb je misschien steeds stukjes tekst, foto’s en plugins toegevoegd aan je website. Het kan zijn dat je pagina’s er op een gegeven moment niet meer zo netjes uitzien als je zou willen.

Ik kan je site ‘opruimen’ en stylen, zodat je site er weer als één geheel uitziet.

Afmaken

Je zaken lopen goed. Eigenlijk kijk je niet zo vaak om naar je site. Toch is het zonde als potentiële klanten afhaken, omdat ze niet de juiste informatie vinden.

Ik kan je goed achter de vodden zitten en je helpen de laatste puntjes op de ï te zetten.

Tarieven

Mijn standaard uurtarief is €67 per uur. Als je regelmatig klusjes voor me hebt is een strippenkaart voordeliger: 40 strippen van een kwartier voor €600 of 20 strippen van een kwartier voor €320. Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw.

Herstructureren

Door aanpassingen kan je website in de loop der tijd onoverzichtelijk geworden zijn. Als mensen niet precies weten wat je doet nadat ze je site hebben bezocht, kun je je afvragen of je site nog wel logisch in elkaar steekt.

Ik kan met je brainstormen om uit te tekenen wat een logische route is door je pagina’s heen.

Uitstraling veranderen

Je bedrijf maakt mooie ontwikkelingen door. Op een gegeven moment kan het zijn dat er een gat zit tussen het imago dat je hebt opgebouwd en de uitstraling van je website.

Ik kan met je praten over je bedrijf en klanten en er samen achter komen welke stijl het beste bij je website past.

Op Divi les

Je vindt het leuk om aan je website te werken, maar loopt af en toe vast of hebt het idee dat dingen efficiënter kunnen.

Laten we samen achter een scherm gaan zitten. Dan beantwoord ik al je vragen over Divi en WordPress en bouwen we tegelijkertijd verder aan jouw site.