Websites voor CoDesk klanten

CoDesk is een all-round automatiseringsbedrijf voor kleine en middelgrote bedrijven. Ze bieden flexibele oplossingen voor onder andere werkplekbeheer, Microsoft 365, data-opslag en applicatiehosting. Klanten kunnen ook hun website door CoDesk laten hosten.

Sinds 2020 werk ik samen met CoDesk. Het begon met het ontwikkelen van hun eigen website: codesk.nl. Daarna heb ik verschillende projecten gedaan voor bedrijven die hun website gingen onderbrengen bij CoDesk, zie het portfolio hieronder.

Vaak gaat het om opnieuw bouwen van een bestaande website, maar dan in WordPress op het nieuwe platform bij CoDesk. De bouw gaat dan heel vlot; binnen een week kan ik een site opleveren. Soms is de nieuwe site een gelegenheid om het ontwerp en de inhoud onder de loep te leggen. Ik denk graag met je mee.

Voor klanten, maar ook zeker voor mij is het een geruststelling dat de website veilig bij CoDesk op hun webserver staat en dat er regelmatig technisch beheer wordt gedaan. Na oplevering kun je zelf teksten en dergelijke wijzigen op je website. Het thema Divi dat ik altijd installeer is erg gebruiksvriendelijk. En mocht je er een keer niet uitkomen of besteed je aanpassingen liever uit, dan kun je later nog steeds bij mij terecht.