De essentie vertel je met beelden

Ik wil je iets vertellen

Natuurlijk gebruik ik teksten op mijn website om duidelijk te maken wat ik te bieden heb. Maar ik weet bijna zeker dat je eerst de opvallende kleuren en illustraties zag voordat je ging lezen.

Deze website is mijn winkeltje met een zorgvuldig gekozen interieur.

Wat denk je dat ik wil uitstralen? Ik wil iets van mezelf laten zien, want dan weet mijn klant wie hij/zij voor zich heeft. Tekenen is mijn belangrijkste uitingsvorm, dus illustraties moesten er zeker op. De duidelijke, felle kleuren staan niet alleen voor de kleuren van Divi, maar ook voor passie, emotie en lef. De beweging in beelden en knoppen betekenen voor mij ontwikkeling.

Hoe beter je weet waar je voor staat (als bedrijf) hoe beter ik daar een sfeerbeeld bij kan creëren. Daarom besteed ik tijdens een brainstormsessie veel aandacht aan het helder krijgen van jouw (jullie) waarden, doelen en doelgroepen.

Wil je met mij praten over jouw uitstraling en gewenste imago en/of wil je beelden door mij laten maken?

Ik maak

 • illustraties voor websites en social media
 • iconen
 • achtergronden
 • infographics
 • logo’s
 • favicons
 • dividers
 • banners en promo’s voor Facebook, Twitter, etc.
 • beelden voor nieuwsbrieven
 • visitekaartjes
 • posters
 • bieretiketten 😉

Portfolio

Illustraties voor websites social media

Contact

anithe@divisuals.nl

06-29056176

Ik werk vanuit Utrecht, Leidsche Rijn